Överensstämmelse med EU-lagstiftning

28 mars 2024

ID 173243

Vid distribution inom EU följer My Kaspersky de villkor som återfinns i dataskyddsförordningen (se Information om GDPR). Detta innebär ungefär att du när som helst kan radera alla dina personuppgifter som givits till My Kaspersky. Enligt villkoren i GDPR kan du också avvisa alla avtal som du har accepterat på My Kaspersky.

Radera alla dina personuppgifter från My Kaspersky

Avvisa användningsvillkoren för My Kaspersky

Avvisa samtycket som ges för marknadsföringsmaterial via e-post

Avvisa Kaspersky Safe Kids användningsvillkor för My Kaspersky

Avvisa policyn på behandling av data för övervakning av barns aktivitet på sociala medier.

Avvisa Kaspersky Password Managers användningsvillkor för My Kaspersky

Se även

Databehandling

Radera ditt konto

Information om dataskyddsförordningen (GDPR)