Tillåta appar på en blockerad enhet

28 mars 2024

ID 179521

Du kan göra appar tillgängliga när enheten blockeras enligt gränsen för enhetsanvändning. Denna funktion är endast tillgänglig för Android-enheter.

För att tillåta appar på den blockerade enheten:

1. Gå till avsnittet Barn.
  2. Välj barnets profil.
  3. Gå till underavsnittet Enhetsanvändning.
  4. Klicka på knappen Inställningar.
  5. Se till att växlingsreglaget Enhetsanvändning är på. Om växlingsreglaget är av slår du på det.
  6. Välj ett barns enhet.
  7. I den undre delen av enhetsinformationsrutan, i avsnittet Appar som är tillgängliga när enheten är blockerad, klicka på Välj appar.
  8. För appar som du vill tillåta åtkomst till när enheten är blockerad, välj motsvarande kryssrutor Tillgänglig på blockerad enhet.
  9. Klicka på knappen Spara.

De nya inställningarna tillämpas på barnets enheter som ansluts till Internet inom några minuter.

När enheten blockeras enligt gränsen för enhetsanvändning, kommer valda appar fortfarande vara tillgängliga enligt de specifika programinställningarna. Användningsinformation om de valda apparna kommer visas i rapporterna för programanvändning men kommer inte påverka rapporterna för enhetsanvändning.