Ändra språk på gränssnittet

28 mars 2024

ID 179617

När du skapar ditt konto, välj region och språket för att ansluta dem till ditt konto. Detta kommer bli ditt standardregion och -språk.

Vissa av My Kasperskys funktioner är regionsspecifika. Du kan använda webbplatsen i olika språk, men den regionsspecifika informationen kan inte visas i ditt föredragna språk. Den regionsspecifika informationen inkluderar: produktnamn och valutor i butiksavsnittet, godkända återförsäljare av e-post, marknadsföring och annan e-post, tvåstegsverifiering via SMS, programinstallationspaket nedladdade från kontot, Hjälp och andra länkade webbresurser, vissa av webbplatsavsnitten som är relaterade till kompatibla produkter, och kundtjänst. Denna information kan även visas i ditt standardspråk eller på engelska även efter att du har ändrat webbplatsens språk.

För att ändra språk på gränssnittet,

I den övre högra delen av sidan, klicka på länken med språknamnet och välj din föredragna språk.

Om du vill ändra inställning för region, kontakta kundtjänst.