Återkalla prenumerationen från en enhet

28 mars 2024

ID 182700

Om du återkallar prenumerationen från en enhet kan du inte fjärrhantera dess säkerhet.

För att återkalla prenumerationen från en enhet:

1. Gå till avsnittet Prenumerationer.
  2. Välj prenumerationen du behöver och klicka för att öppna prenumerationspanelen.
  3. Klicka på enheten som du vill återkalla prenumerationen från i avsnittet Mina enheter.
  4. Öppna panelen Installerade program för att expandera listan över program installerade på enheten.
  5. Klicka på papperskorgsikonen (myk_delete) för den produkt du vill återkalla prenumerationen från.
  6. Formuläret KOPPLA BORT FRÅN KONTO kommer att öppnas. Klicka på OK för att återkalla prenumerationen från enheten och koppla bort det installerade programmet från ditt konto.

Processen för prenumerationsåterkallning har startat. Denna process kan ta lång tid (upp till 24 timmar).