Aktivera eller inaktivera Säker sökning på YouTube

28 mars 2024

ID 183858

Denna funktion blockerar olämpliga sökresultat (resultat kategoriserade som: vuxeninnehåll, alkohol, tobak, narkotika, fult språk, extremism, rasism) på YouTube.

Aktivera eller inaktivera Säker sökning på YouTube:

1. Gå till avsnittet Barn.
  2. I den övre delen av fönstret väljer du barnets profil.
  3. Gå till underavsnittet Internet.
  4. Klicka på knappen Inställningar.
  5. Se till att växlingsreglaget Webbaktivitetskontroll är på. Om växlingsreglaget är av slår du på det.
  6. Använd växlingsreglaget Säker sökning på YouTube för att aktivera eller inaktivera funktionen.

Denna funktion är för tillfället endast tillgänglig på Windows-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4096 eller senare, på Android-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.33 och senare, på iOS -enheter med Kaspersky Safe Kids 1.48 och senare.