Om gränser kring användning av prenumerationer

28 mars 2024

ID 228828

Du kanske inte kan använda din Kaspersky-prenumeration, eller apparna från prenumerationen som delas med dig, om prenumerationen är regionspecifik och ditt konto är registrerat i en specifik region. Du kan till exempel inte använda Kaspersky VPN Secure Connection om ditt konto är registrerat i Kina. För mer detaljer se Regionala restriktioner.

Om någon har delat en prenumeration med dig kommer du att se din på ditt My Kaspersky-konto. Men du kommer inte alltid att kunna använda alla program och tjänster som den här prenumerationen erbjuder. Det här kan vara för att ägaren har den här prenumerationen redan har använt flera av de tillgängliga platserna för enheter. Begränsningar kan även gälla för tjänsten Kaspersky VPN Secure Connection - den kan endast användas under ägarens konto och kan inte delas bland andra konton.

Om du äger en prenumeration och nedladdningen av VPN-programmet inte finns tillgängligt, kan du ha råkat tidigare registrerat VPN-tjänsten med ett annat konto. För att få tillbaka ditt kontot måste du kontakta vår kundtjänst som kommer att hjälpa dig.