Hur du tar bort en prenumeration från ditt konto

28 mars 2024

ID 247212

Du kan ta bort en viss prenumeration från ditt My Kaspersky-konto om du inte längre vill använda det.

Observera att när du tar bort aktiv prenumeration från ditt konto avbryts den faktiskt inte. För att avbryta din prenumeration, behöver du stäng av automatisk förnyelse av prenumeration. Även om du inte har stängt av den kommer prenumerationen att förnyas i slutet av varje termin och du kommer att debiteras prenumerationsbetalning.

Så här tar du bort prenumerationen från kontot:

1. Gå till avsnittet Prenumerationer och välj relevant prenumeration.
  2. Klicka på Hantera prenumeration.
  3. I prenumerationens meny, klicka på Ta bort från konto.

Informationsfönstret öppnas med meddelande om vad som händer när du tar bort prenumerationen. Läs denna information noggrant.

4. Klicka på Ta bort för att bekräfta borttagning av prenumeration.

Borttagningsprocessen kommer att initieras och ett meddelande kommer att visas på skärmen som talar om att det kan ta lite tid att inaktivera skyddet för alla dina enheter.

När borttagningsprocessen är över kommer prenumerationen inte längre att vara tillgänglig i ditt My Kaspersky-konto. Ett e-postmeddelande kommer att skickas till dig med aktiveringskoden för att återställa din prenumeration vid ett senare tillfälle. Vi kommer inte att spara aktiveringskoden, så förvara den säkert.