Hur man konfigurerar VPN i tredjepartsklienter

6 juni 2024

ID 274266

Du kan använda Kaspersky VPN Secure Connection på alla dina enheter om det inte finns någon Kaspersky VPN Secure Connection-app för det, eller om du vill använda klienter från tredje part.

Tredjepartsklienter är inbyggda eller kan installeras på Wi-Fi-routrar för att skydda alla dina enheter på en gång. Du kan också konfigurera Kaspersky VPN Secure Connection via tredjepartsklienter på smarta TV-apparater eller andra enheter på Windows, Android, iOS, macOS och Linux.

För att konfigurera en tredjepartsklient exporterar du en VPN-konfigurationsfil till My Kaspersky. Den här filen innehåller inloggningsuppgifter att importera till den enhet där du vill konfigurera VPN.

För närvarande kan du använda Kaspersky VPN Secure Connection via OpenVPN- eller WireGuard-protokoll på en enhet.

Hur man konfigurerar en OpenVPN-klient

Hur man konfigurerar appen OpenVPN Connect på en Android-enhet

Hur man konfigurerar en WireGuard-klient