Ändra e-postadressen

28 mars 2024

ID 95242

Du kan ändra den e-postadress som används för att logga in och ta emot meddelanden med information och nyheter.

Ändra e-postadressen:

1. Klicka på länken med din e-postadress i sidans övre högra hörn.

En nedrullningsbar meny öppnas.

2. Klicka på knappen Kontoinställningar.

Detta öppnar ett fönster där du kan redigera kontoinställningarna.

3. Gå till fliken E-postadress.
  4. Skriv in den nya e-postadressen.
  5. Skriv in lösenordet till ditt konto.
  6. Klicka på knappen Spara.

Ett meddelande som innehåller en länk för att bekräfta den nya e-postadressen skickas till den angivna e-postadressen.

7. Klicka på länken i meddelandet.

Den nya e-postadressen har bekräftats och kommer att användas till ditt konto hädanefter.