Hur du ändrar ditt lösenord

28 mars 2024

ID 95243

Ändra lösenordet:

1. Klicka på länken med din e-postadress i sidans övre högra hörn.

En nedrullningsbar meny öppnas.

2. Klicka på knappen Kontoinställningar.

Detta öppnar ett fönster där du kan redigera kontoinställningarna.

3. Gå till fliken Lösenord.
  4. Ange nytt lösenord.

Lösenordet måste innehålla minst 8 tecken, inklusive minst en siffra, en stor bokstav och en liten bokstav och inga blanksteg. Lösenordet får inte vara samma som ett av dina tidigare lösenord. Se alla Lösenordskrav.

5. Ange det nya lösenordet igen.
  6. Klicka på knappen Spara.
  7. Bekräfta ändringen genom att skriva in det aktuella lösenordet.

Det nya lösenordet sparas.

En lösenordsändring kan leda till att Kaspersky Safe Kids-data går förlorade! För att spara dina inställningar och statistik måste du ansluta minst en av ditt barns enheter till internet och logga in på Kaspersky Safe Kids innan du ändrar ditt lösenord.