Aktivera eller inaktivera lösenordets giltighetstid

28 mars 2024

ID 95244

Lösenordsutgång tillhandahåller extra säkerhet till ditt konto. Om lösenordsutgång är aktiverad kommer du automatiskt att uppmanas ändra ditt lösenord var 180:e dag för att öka kontots säkerhet.

Aktivera eller inaktivera lösenordets giltighetstid:

1. Klicka på länken med din e-postadress i sidans övre högra hörn.

En nedrullningsbar meny öppnas.

2. Klicka på knappen Kontoinställningar.

Detta öppnar ett fönster där du kan redigera kontoinställningarna.

3. Gå till fliken Lösenord.
  4. För att aktivera eller stänga av utgång av lösenord, markerar eller avmarkerar du kryssrutan för Begär automatiskt en lösenordsändring var 180:e dag.
  5. Ange ditt lösenord och klicka på Fortsätt.

Ändringarna sparas