Köra fullständig sökning

28 mars 2024

ID 95347

Under en fullständig genomsökning söker program från Kaspersky igenom alla hårddiskar hos en dator för att leta efter virus och andra hot. Du kan använda fullständig sökning för att genomsöka alla filer, mappar och avdelningar av din enhet efter virus.

Fullständig sökning kan fjärrstartas på enheter som skyddas med Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security och Kaspersky Security Cloud.

Du kan starta den fullständiga sökningen på en hanterbar enhet eller på alla hanterbara enheter samtidigt.

Köra en fullständig sökning på en hanterbar enhet:

1. Gå till avsnittet Enheter.
  2. Klicka på den enhet som du vill söka igenom.
  3. Klicka på knappen Fullständig sökning.
  4. Bekräfta start.

När sökningen körs visas en förloppsindikator (procent som har slutförts och återstående tid) och stoppknappen. När sökningen har slutförts finns en sökrapport tillgänglig under länken som visar senaste datum för genomsökning.

Så söker du igenom alla dina enheter samtidigt