Aktivera eller inaktivera skyddskomponenter

28 mars 2024

ID 95349

Du kan använda My Kaspersky-webbplatsen för att fjärraktivera eller -inaktivera programskyddskomponenter på en hanterbar enhet.

Om du inaktiverar vissa skyddskomponenter kan säkerheten för enheten sänkas. Om inaktivering av en skyddskomponent utgör en möjlig fara måste du ange lösenordet för kontot för att bekräfta åtgärden.

Programskyddskomponenter kan fjärraktiveras eller -avaktiveras på enheter som skyddas med Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security och Kaspersky Security Cloud.

Aktivera eller inaktivera en skyddskomponent:

1. Gå till avsnittet Enheter.
  2. Klicka på den enhet det gäller.
  3. Välj fliken Komponenter.
  4. Använd växlingsreglaget i avsnittet med skyddskomponenten för att aktivera eller inaktivera komponenten.
  5. Bekräfta åtgärden genom att skriva in kontolösenordet om så krävs.