Om ett konto på My Kaspersky

28 mars 2024

ID 95393

Du kan logga in på My Kaspersky med samma konto som du använder till olika resurser och tjänster från Kaspersky. Exempelvis om du redan har skapat ditt konto på en av Kasperskys portaler eller inom något Kaspersky-program, har du redan ett Kaspersky-konto.

Om du inte har ett konto kan du Registrera dig nu.

Om ditt konto inte har använts på 5 år kommer ditt konto och all förknippad information att tas bort. Det här kommer att inträffa om du inte har loggat in på ditt My Kaspersky-konto eller på en av Kasperskys portaler inom angiven period, eller om du inte har kört Kaspersky-program anslutna till ditt Kaspersky-programmet på dina enheter.