Aktivera eller inaktivera meddelanden om sökningar på begränsade teman

28 mars 2024

ID 96892

Aktivera eller inaktivera meddelanden om sökningar på begränsade teman:

1. Gå till avsnittet Barn.
  2. Välj barnets profil.
  3. Gå till underavsnittet Internet.
  4. Klicka på knappen Inställningar.
  5. Se till att växlingsreglaget Webbaktivitetskontroll är på. Om växlingsreglaget är av slår du på det.
  6. Använd växlingsreglaget Sökning på begränsade teman för att aktivera eller inaktivera den här funktionen.

På iOS 13-enheter har övervakningsfunktionen för internetanvändning vissa begränsningar. Läs mer