Om övervakning av sociala nätverk

28 mars 2024

ID 99214

Övervakning av sociala nätverk gör att du kan visa kopior av alla inlägg från ditt barns tidslinje och få information om antalet vänner barnet har på det sociala nätverket VK. En avsevärd ändring av antalet vänner kan hjälpa dig att snabbt få reda på om barnet har problem med vänner eller om kontot har hackats. Information om aktivitet på sociala nätverk visas i underavsnitten Rapporter och Sammanfattning.

För att övervaka barnets aktivitet på sociala nätverk måste du ansluta ett konto på ett socialt nätverk till barnets Kaspersky Safe Kids-profil.

Information om barnets aktivitet på sociala nätverk uppdateras högst en gång om dagen.