Kaspersky Safe Kids-funktioner på Android/iOS

24 oktober 2023

ID 141486

Du kan installera Kaspersky Safe Kids for Android/iOS på barnets mobila enhet och på förälderns mobila enhet. Mobila enheter som har Kaspersky Safe Kids installerat ansluts automatiskt till My Kaspersky.

Appfunktioner som finns tillgängliga på ditt barns enhet

När Kaspersky Safe Kids har konfigurerats på ditt barns mobila enhet kan det göra följande:

• Skyddar ditt barn mot oönskat innehåll på nätet (med funktionen Säker webbläsare på barnets iOS-enheter).
  • Övervakar appanvändning (endast för barnets Android-enheter).
  • Lokalisera ditt barns enhet i realtid.
  • Fungerar som en webbläsare för säker internetsurfning (endast för barnets iOS-enheter).
  • Kontrollerar hur länge enheter används av ditt barn.
  • Övervakar användningen av YouTube (endast för barnets Android-enheter).

Inställningarna för barnskydd finns inte tillgängliga i den app som har installerats på ditt barns enhet. Du kan konfigurera barnskydd på My Kaspersky eller i den app som finns installerad på förälderns enhet.

Appfunktioner som finns tillgängliga på förälderns enhet

När Kaspersky Safe Kids har konfigurerats på en förälders mobila enhet kan du:

• Kontrollera var ditt barns mobila enhet finns på en karta, och ange tillåtna områden för ditt barn.
  • Ta emot meddelanden om ditt barns aktivitet på enheten, i appar och på internet.
  • Konfigurera Kaspersky Safe Kids skyddsinställningar för ditt barns enheter.
  • Visa sammanfattning av ditt barns aktiviteter.

Alla åtgärder som finns tillgängliga på förälderns mobila enhet kan även utföras på My Kaspersky, där du även kan se detaljerade rapporter om ditt barns samtliga aktiviteter på enheterna.