XIAOMI-enheter

24 oktober 2023

ID 210804

Vissa steg kan skilja sig åt beroende på enhetsmodell och version av operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids har följande kända problem och möjliga lösningar på XIAOMI-enheter:

• Appen kan sluta fungera i bakgrundsläge, även om den är låst i minnet. Åtgärda detta genom att ändra inställningarna för appaktivitetskontroll i batteriinställningarna.

På Xiaomi Redmi Note 3 med Android 6.0.1 går du till exempel till InställningarBatteri och prestandaHantera apparnas batterianvändningVälj appar (tillgängligt om energisparläget är på) → Kaspersky Safe KidsInga begränsningar.

• Kaspersky Safe Kids kanske inte startar om när enheten har startats om eller om appen tas bort från minnet. Åtgärda detta genom att gå till enhetens säkerhetscenter och tillåt automatisk omstart för Kaspersky Safe Kids.
  • På enheter med den lokala kinesiska versionen av den inbyggda programvaran MIUI (utan förinstallerad officiell version av Google Play-tjänster) kanske Premiumversionen av appen inte är tillgänglig för köp.