Om övervakning av internetanvändning

24 oktober 2023

ID 156074

Med övervakning av internetanvändning kan du ta reda på vilka webbplatser ditt barn har besök och begränsa åtkomsten till webbplatser med oönskat innehåll. Du kan använda standardinställningarna (baserat på ditt barns ålder) eller anpassa inställningarna till ditt barns behov.

Övervakning av internetanvändning innehåller följande funktioner:

• Säker sökning
  • Säker sökning på YouTube
  • YouTube-övervakning
  • Meddelanden om sökningar inom begränsade ämnesområden
  • Kategorier för begränsade webbplatser
  • Begränsning av specifika webbplatser
  • Blockera åtkomst till alla webbplatser. Eller anpassa åtkomst utifrån webbplatskategori
  • Rapporter om ditt barns internetaktivitet

Du kan konfigurera meddelandefunktionen i My Kaspersky eller förälderns mobilapp för avisering när ditt barn försöker att besöka en webbplats som är förbjuden eller som inte rekommenderas.