Om ditt barns begäranden

24 oktober 2023

ID 156100

Ditt barn kan begära tillåtelse att besöka en förbjuden webbplats, använda ett förbjudet program eller be dig att lägga till ytterligare tid i Kaspersky Safe Kids. Denna funktion gör det möjligt för dig att fjärrjustera Kaspersky Safe Kids-inställningarna efter behov.

Du kan visa och godkänna eller avböja ditt barns begäran i förälderns mobilapp eller på My Kaspersky.

I förälderns mobilapp visas ditt barns begäran i meddelandeavsnittet .