Om användning av programmet i Europeiska unionen, Storbritannien, Brasilien eller Vietnam, eller av personer invånare i Kalifornien

24 oktober 2023

ID 167012

De programversioner som Kaspersky och våra partners distribuerar i Europeiska unionen, Storbritannien, Brasilien och Vietnam (samt de versioner som är avsedda att användas av invånare i Kalifornien) uppfyller kraven i de bestämmelser som reglerar insamling och behandling av personuppgifter data som har fastställts i dessa regioner.

När du accepterar Licensavtalet för slutanvändare och Sekretesspolicy bekräftar du att du har den ålder som krävs för att installera Kaspersky Safe Kids. När Kaspersky Safe Kids installeras ombes du att läsa och godkänna villkoren för som krävs för inledande installation och användning av Kaspersky Safe Kids.

Du ombes också att acceptera sammanställningen gällande datahantering i marknadsföringssyfte, vilket gör det möjligt för Kaspersky att erbjuda dig ytterligare fördelar. Om du väljer att acceptera detta utlåtande kan du när som helst återkalla ditt samtycke i applikationsinställningarna.

Om du ska konfigurera appen för ditt barns iOS-enhet hoppar du över policyn angående marknadsföring. I barnläget på iOS behandlas inte data i marknadsföringssyften.

Visa och acceptera eller avböj tilläggsvillkoren

Enligt villkoren i Allmänna dataskyddsförordningen har du vissa rättigheter beträffande dina personliga data (läs avsnittet "Dina rättigheter och alternativ" i Sekretesspolicy för produkter och tjänster för att få veta mer). Du har rätt att ta bort alla dina personuppgifter som skickats från den nuvarande installationen av appen från Kaspersky. Kontakta kundtjänst och uppge enhets- och installations-ID för att ta bort alla personuppgifter som är inskickade från den aktuella installationen av appen från Kaspersky.

Visa enhets- och installations-ID