Övervaka batterinivå

24 oktober 2023

ID 172997

Som standard är övervakning av batterinivå på ditt barns mobila enheter aktiverat i Premiumversionen av Kaspersky Safe Kids när platsövervakning är aktiverat. När batterinivån på ditt barns enhet når kritiskt låga nivåer (t.ex. 15 %), får du ett meddelande.

Du får endast ett meddelande om batterinivå har nått kritiska nivåer under det senaste dygnet.

Om du inaktiverar platsövervakning kommer även övervakning av batterinivå att inaktiveras.

Visa batterinivån på ditt barns enhet:

1. Tryck på i Kaspersky Safe Kids navigeringsfält.
  2. Välj barn.
  3. Bredvid namnet på barnets enhet ser du dess batterinivå och om batteriet laddas.
  4. För att uppdatera information om aktuell batterinivå på ditt barns enhet trycker du på .