Beta och prenumerationer

24 oktober 2023

ID 174256

Vi rekommenderar att du skapar ett separat My Kaspersky-konto som du exklusivt kan använda för betatestande.

Om du redan har köpt en prenumeration, lägg inte till aktiveringskoder i My Kaspersky-kontot som endast används för betatestning. Annars aktiverar appen automatiskt prenumerationen och din prenumeration börjar gå ut. Se hur du kontrollerar prenumerationer på My Kaspersky i My Kaspersky hjälp.

Om du redan använder prenumerationen kan du använda funktioner som finns tillgängliga vid prenumeration i betaversionen under samma prenumeration. Prenumerationstiden utökas inte under tiden du betatestar.