Blockerade program på Android

24 oktober 2023

ID 206323

Vissa av programmen på ett barns Android-enhet blockeras automatiskt. Vi försöker att inte ge barnet möjlighet att fuska och kringgå föräldrakontroll.

Det här är de appar och webbläsare som Kaspersky Safe Kids blockerar som standard:

• Inställningar (com.android.settings)
  • Greenify (com.oasisfeng.greenify)
  • Google Assistant – få saker gjort med handsfree (com.google.android.apps.googleassistant)
  • Assistent för Android (com.advancedprocessmanager)
  • SD Maid – systemrengöringsverktyg (eu.thedarken.sdm)
  • App Manager (com.ashampoo.app.manager)
  • App Ops – behörighetshanterare (rikka.appops)
  • App Ops [Root] (droidmate.appopsinstaller)
  • Link2SD (com.buak.Link2SD)
  • XPrivacyLua (eu.faircode.xlua)
  • XPrivacy (biz.bokhorst.xprivacy)
  • System app remover (root behövs) (com.jumobile.manager.systemapp)
  • system app remover pro (com.jumobile.manager.systemapp.pro)
  • All-In-One Toolbox: Cleaner, Speed& Widget (imoblife.toolbox.full)
  • Inställningar för alla appbehörigheter (bg.androidapps.appopsrunner)
  • Smarta snabbinställningar (com.smartwho.SmartQuickSettings)
  • Inställningsapp (info.kfsoft.android.appsetting)
  • Hidden Settings Pro (com.erron.hiddensettingspro)
  • Säkra inställningar (com.intangibleobject.securesettings.plugin)
  • Hidden Settings for MIUI (com.ceyhan.sets)
  • Hemliga MIUI-inställningar (com.blackcurrantstudioz.MIUISecretSettings)
  • Tasker (net.dinglisch.android.taskerm)
  • KillApps: Stäng alla appar som körs (com.tafayor.killall)
  • Power Clean (com.lionmobi.powerclean)
  • Ghost Commander File Manager (com.ghostsq.commander)
  • Simple System Monitor (com.dp.sysmonitor.app)
  • Taskmanager (de.hp.taskmanager)
  • Smart Manager (com.samsung.android.sm)
  • Smart Manager (com.jzz.smart.manager.batterysaver.cleaner.boost.optimizer)
  • Deep Cleaner (com.uoplongan.deepcleaner)
  • UC-webbläsare (com.UCmobile.intl)
  • Yandex-webbläsare med Protect, Yandex (com.yandex.browser, ru.yandex.searchplugin)
  • Firefox-webbläsare: snabb, privat och säker webbläsare (org.mozilla.firefox)
  • Opera-webbläsare med gratis VPN (com.opera.browser)
  • Opera mini (com.opera.mini.native)

Apparna ovan kan ha olika namn i olika webbutiker. Namnen kan även komma att ändras med tiden.