Om gratis-, test- och premiumversioner

24 oktober 2023

ID 209846

Du kan använda de följande versionerna av programmet:

• Gratisversion. Gratisversionen för Kaspersky Safe Kids erbjuder grundläggande funktionalitet. Det går att byta från Gratisversionen till Premiumversionen genom att köpa den i online-butiken eller på webbplatsen My Kaspersky.
  • Provversion. Med provversionen kan du använda alla funktionerna i appen under en testperiod utan att betala någon avgift. Du kan växla från Testversion till appens Premiumversion. I slutet av din testperiod debiteras du automatiskt beloppet i ditt prenumerationsavtal. Avbryt prenumerationen innan testperioden har gått ut för att undvika avgifter.
  • Premiumversion. Kaspersky Safe Kids Premiumversion erbjuder programmets grundläggande funktionalitet. Premiumversionen har en begränsad prenumerationsperiod. När prenumerationen har gått ut inaktiveras applikationens Premium-funktioner och applikationen växlar till gratisversionen. Du kan fortsätta att använda gratisversionen av Kaspersky Safe Kids eller förnya Premiumversionen.