Visa prenumerationsuppgifter

24 oktober 2023

ID 209847

Du kan kontrollera prenumerationsvillkoren på en förälders mobila enhet när Kaspersky Safe Kids är installerat.

Prenumerationsuppgifterna visas endast i appens Premiumversion.

Kontrollera prenumerationsvillkoren på en förälders mobila enhet,

Tryck i Kaspersky Safe Kids navigeringsfält på Android-enheter och Ytterligare på iOS-enheter.

Prenumerationsvillkoren visas i skärmens övre del. Tryck på prenumerationsvillkoren för mer information.

I avsnittet Prenumerationer på My Kaspersky kan du se nyckeln, prenumerationsvillkoren och övrig information om prenumerationen.