Vanliga problem

24 oktober 2023

ID 210796

Kaspersky Safe Kids for Android har följande begränsningar:

• Vi rekommenderar inte att du installerar Kaspersky Safe Kids i barnläget på Oppo-enheter. Programmet fungerar korrekt när det är installerat på Oppo som på en föräldraenhet.
  • Kaspersky Safe Kids är inte kompatibelt med Chromebook-enheter.
  • På Android 4 måste den senaste versionen av Google Play-tjänster vara installerad. Annars kanske vissa funktioner i Kaspersky Safe Kids inte fungerar som de ska.
  • Kaspersky Safe Kids-innehållsfiltrering tillämpas inte på webbplatser som du öppnar från Kaspersky Password Manager.
  • I sällsynta fall kan det ta lite tid att aktivera prenumerationen. För att slutföra aktiveringsprocessen ska du se till att enheten är ansluten till internet och inte logga ut från My Kaspersky-kontot.
  • Kaspersky Safe Kids kanske inte fungerar som förväntat på enheter som använder Android Go på grund av operativsystemets tekniska egenskaper.