ZTE-enheter

24 oktober 2023

ID 210799

Vissa steg kan skilja sig åt beroende på enhetsmodell och version av operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids kan ha följande problem och lösningar på ZTE-enheter:

• Appen kanske inte startar automatiskt efter att enheten har startats om eller om appen tas bort från enhetsminnet. I så fall ska du starta appen manuellt.
  • Appen kan tas bort från enhetsminnet av operativsystemet. Åtgärda detta genom att låsa appen i minnet.

Så här låser du appen i minnet

• Appen kan sluta fungera i bakgrundsläge även om den är låst i minnet. Åtgärda detta genom att ändra inställningarna för programkontroll i batteriinställningarna.

På ZTE Blade V7 med Android 6.0 går du till exempel till InställningarBatteriBatterioptimeringAlla apparKaspersky Safe KidsOptimera inte.

• Meddelanden från Kaspersky Safe Kids visas eventuellt inte, eller så kanske de visas felaktigt. Om du vill åtgärda detta på ZTE Blade V7 med Android 6.0 går du till InställningarApparKaspersky Safe KidsMeddelandenBehandla som prioritet.