Meizu-enheter

24 oktober 2023

ID 210810

Vissa steg kan skilja sig åt beroende på enhetsmodell och version av operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids kan ha följande problem och lösningar på Meizu-enheter:

• Kaspersky Safe Kids kanske inte fungerar korrekt när enheten är i viloläge. Åtgärda detta genom att gå till InställningarEnhetStrömhanteringEnergiförbrukningOptimera energiförbrukningHantera viloläge och tillåt att Kaspersky Safe Kids fortsätter att fungera i viloläge.
  • Kaspersky Safe Kids kanske inte startar efter att enheten startas om eller om appen tas bort från minnet. Åtgärda detta genom att ge Kaspersky Safe Kids tillstånd att starta om automatiskt.
  • Kaspersky Safe Kids kan tas bort från enhetsminnet. Lås appen i minnet för att få appen att fungera korrekt.

Så här låser du appen i RAM

• MEIZU PRO 6 PLUS:

Kaspersky Safe Kids kanske inte får åtkomst till behörigheter på Meizu Pro 6 Plus med Android 6.0.1. I så fall fungerar inte appen som den ska. Åtgärda problemet genom att uppgradera till Android 7.x. Annars gör du följande:

1. Gå till InställningarApparKaspersky Safe KidsBehörighetshantering.
    2. Bevilja alla behörigheter: ställ in behörigheter till PÅ eller tryck på ett behörighetsnamn och välj Tillåt från listan.