ASUS-enheter

24 oktober 2023

ID 210889

Kaspersky Safe Kids kan ha följande problem och lösningar på ASUS-enheter:

• På ASUS ZenFone 2 kanske Kaspersky Safe Kids inte startar efter att enheten startas om eller om appen tas bort från minnet. Åtgärda detta genom att tillåta automatisk start för Kaspersky Who Calls i inställningarna för Autostart Manager.
  • Om du konfigurerar Kaspersky Safe Kids och sedan stänger den från de senaste apparna på enheter som har Asus Mobile Manager installerad, kan Asus Mobile Manager blockera automatisk start för Kaspersky Safe Kids. Till följd av det kan Kaspersky Safe Kids inte ta emot och köra kommandon från My Kaspersky.
  • På grund av vissa funktioner i den inbyggda programvaran på ASUS-enheter kan problem uppstå när du anger ett lösenord med en layout som inte är den engelska. Språkbyte fungerar inte i lösenordsfältet. Problemet brukar uppstå på ASUS ZenFone 6.

Använd något av följande alternativ för att ange ett lösenord i en icke-engelsk layout:

1. Installera ett tangentbord från tredje part från Google Play och använd det för att ange lösenordet.
    2. Ange lösenordet i ett annat program och kopiera och klistra in det i lösenordsinmatningsfältet.