Om meddelanden om ditt barns aktivitet

24 oktober 2023

ID 210918

Med Kaspersky Safe Kids kan du ta emot meddelanden om ditt barns aktivitet i realtid. Du kan till exempel ta emot meddelanden om följande händelser:

• Försök att besöka en förbjuden webbplats.
  • Försök att öppna ett förbjudet program.
  • Barnet har lämnat det tillåtna området.
  • Batterinivån på ditt barns enhet är mindre än 15 %.
  • Försök att avinstallera Kaspersky Safe Kids.

Om ditt barn använder en Android-enhet kan du få meddelande när han eller hon stänger av viktiga inställningar. Gå till VarningsinställningarViktiga app-funktioner är av.

Du kan välja vilka meddelanden du vill ta emot.

Du kan visa meddelanden på My Kaspersky, på din mobila enhet som har Kaspersky Safe Kids installerat och i din e-post.

Meddelanden på förälderns mobila enhet och via e-post finns endast tillgängligt i Premiumversionen av Kaspersky Safe Kids. När du använder gratisversionen kan du endast visa meddelanden på My Kaspersky.