Ta bort appen från ditt barns enhet

24 oktober 2023

ID 95655

Innan du avinstallerar Kaspersky Safe Kids, måste du först ta bort Kaspersky Safe Kids konfigurationsprofil. För att ta bort konfigurationsprofilen måste du ange Kaspersky Safe Kids PIN-kod. Du hittar koden i Kaspersky Safe Kids inställningar på ditt barns mobila enhet eller på My Kaspersky.

Om du inte tar bort konfigurationsprofilen, kommer inte begränsningarna för Kaspersky Safe Kids att tas bort.

Visa PIN-koden för att ta bort konfigurationsprofilen på barnets mobila enhet:

1. Starta programmet på barnets mobila enhet.
  2. Tryck på OmHur du avinstallerar appen.
  3. Ange lösenordet för Mitt Kaspersky-konto.

Instruktioner om hur du avinstallerar Kaspersky Safe Kids från ditt barns mobila enhet visas tillsammans med den kod du ska använda för att ta bort konfigurationsprofilen.

Ta bort konfigurationsprofilen från ditt barns mobila enhet:

1. Välj InställningarAllmäntProfiler på hemskärmen.
  2. Välj profilen Kaspersky Safe Kids.
  3. Tryck på Ta bort.
  4. Ange kod för att ta bort konfigurationsprofilen.

Konfigurationsprofilen kommer att tas bort. Nu kan du avinstallera appen Kaspersky Safe Kids.

Avinstallera Kaspersky Safe Kids:

1. På hemskärmen, trycker du på och håller inne ikonen Kaspersky Safe Kids tills ikonen börjar skaka.
  2. Välj borttagningsalternativet.

När appen har tagits bort tas den mobila enheten bort från barnets profil på My Kaspersky.