Programikon i aktivitetsfältets meddelandeområde

27 mars 2023

ID 144575

Programikonen visas i verktygsfältet efter att Kaspersky Safe Kids installerats. Programmenyn har en snabbmeny.

I snabbmenyn kan du:

• Visa statusen för Kaspersky Safe Kids (aktiv, pausad, uppdatering tillgänglig och mycket mer).
  • Kontrollera tidsgränser för det nuvarande kontot (endast tillgängligt för ett barns datorkonto).
  • Pausa och återuppta Kaspersky Safe Kids (endast tillgängligt för ett barns datorkonto).
  • Fortsätta till My Kaspersky-webbplatsen för att granska och justera Kaspersky Safe Kids-inställningar eller visa rapporter om barnets aktiviteter.
  • Öppna fönstret Barn och deras Windows-konton för att visa och redigera listan över ditt barn och deras Windows-konton som de använder.
  • Fortsätt till konfigurationsinställningar för en proxyserver och händelseloggning.
  • Fortsätt med manuell synkronisering av inställningar.
  • Öppna programmets online-hjälp.
  • Visa information om programmet.
  • Avsluta Kaspersky Safe Kids.

Om programikonen ändras till programikonen med en grön cirkel , betyder det att en ny version av Kaspersky Safe Kids finns tillgänglig. Du kan starta upp uppdateringen från snabbmenyn för programikonen.