Om aktiveringskoden

27 mars 2023

ID 94544

En aktiveringskod är en unik sekvens med 20 bokstäver och nummer. Du anger en aktiveringskod på My Kaspersky-webbplatsen för att aktivera premiumversionen av Kaspersky Safe Kids. Premiumversionens prenumerationsperiod börjar när du anger aktiveringskoden på My Kaspersky-webbplatsen.

Om ditt My Kaspersky-konto redan har en giltig aktiveringskod för Kaspersky Safe Kids, känner programmet igen aktiveringskoden och växlar till premiumversionen när du ansluter med ditt konto till My Kaspersky.

Du kan erhålla en aktiveringskod på ett av följande sätt:

• Om du köpt integrerad lösning för Kaspersky Total Security ges en aktiveringskod för Kaspersky Safe Kids i enlighet med licensvillkoren för dessa program.
  • Om du prenumererat på Kaspersky Security Cloud – Familjepaket, ges en aktiveringskod för Kaspersky Safe Kids i enlighet med licensvillkoren för Kaspersky Security Cloud.
  • Om du har köpt Kaspersky Safe Kids i nätbutiken eller på My Kaspersky skickas aktiveringskoden till den e-postadress du angav när du beställde produkten.

Kontakta Kundtjänst för att återställa din aktiveringskod om du förlorar den.