Sådan aktiverer du din app via My Kaspersky

Du kan manuelt føje en aktiveringskode til din konto for at synkronisere abonnementsoplysningerne på tværs af dine tilsluttede enheder.

Sådan aktiverer du din app via My Kaspersky:

1. Tilslut din app til din My Kaspersky-konto, hvis du endnu ikke har gjort det.
  2. Gå til afsnittet Abonnementer på My Kaspersky.
  3. Indtast din aktiveringskode i feltet Har du en aktiveringskode på den nederste del af siden.
  4. Klik på Tilføj.

Hvis koden er blevet tilføjet, vises der et tilsvarende panel i afsnittet Abonnementer. Dine apps, som er kompatible med abonnementet og tilsluttet din konto, vil blive aktiveret. Desuden udføres en kontrol af, om det registrerede abonnement skal sendes manuelt til dine tilsluttede enheder. Hvis det er tilfældet, kan du vælge enheder og sende abonnementet med det samme.

En aktiveringskode skal være gyldig (abonnementet må ikke være udløbet) og må ikke være udelukket, blokeret eller allerede tilføjet. Du kan tilføje højst 100 aktiveringskoder til din My Kaspersky-konto.

Se også

Sådan tilsluttes en enhed til portalen

Sådan sender du abonnementet til en tilsluttet enhed