Sådan tilsluttes en enhed til portalen

For at tilslut en enhed til din konto i My Kaspersky, skal du forbinde et Kaspersky-program installeret på enheden til din konto. Se vejledningen til dit Kaspersky-program nedenfor:

Kaspersky-apps til Android er ikke tilgængelige i Kina på grund af lokal lovgivning. Se Regionale begrænsninger for mere information.

Sådan tilslutter du en enhed, hvis du ikke allerede har installeret Kaspersky-programmet