Om enhedsbeskyttelse på My Kaspersky

På My Kaspersky kan du fjernadministrere sikkerheden for nogle af dine enheder (herunder enheder tilhørende brugere, du har delt beskyttelse med). Disse enheder kaldes "administrerede enheder" på My Kaspersky.

Du kan f.eks.:

For at administrere en enhed via fjernadgang skal den have forbindelse til internettet. Kaspersky-programmet skal køre.

Enhedens sikkerhed administreres ved at sende kommandoer om opgaveudførelse fra webstedet til en administreret enhed.

Husk at alle opgaver udføres i automatisk tilstand, også selvom den interaktive tilstand er slået til på enheden. Det betyder, at alle trusler automatisk bliver håndteret i forhold til enhedens regler, og uden den lokale brugers bekræftelse. Navnligt bliver alle filer, der er registreret som malware, automatisk slettet.

Når kommandoer sendes til offline enheder, ændres opgavens status til Planlagt. Oplysninger om kommandoer og planlagte opgaver gemmes i 7 dage. Hvis enheden ikke opretter forbindelse til internettet inden for dette tidsrum, annulleres kommandoerne.

Se også

Sådan tilsluttes en enhed til portalen

Sådan køres en Hurtig scanning

Sådan køres en Fuld scanning

Sådan opdateres programdatabaserne

Hvad kan du gøre, hvis din mobile enhed mistes eller bliver stjålet