Over Kaspersky VPN Secure Connection

Openbare wifinetwerken zijn mogelijk onvoldoende beveiligd als een wifinetwerk bijvoorbeeld een kwetsbaar versleutelingsprotocol of een populaire wifinetwerknaam (SSID) gebruikt. Wanneer je online aankopen via onveilige wifinetwerken doet, worden je wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens mogelijk verstuurd als niet-versleutelde tekst. Hackers kunnen je vertrouwelijke gegevens onderscheppen, het nummer van je bankpas achterhalen en toegang tot je geld krijgen. Je kunt Kaspersky VPN Secure Connection gebruiken om je internetverbinding te beveiligen.

Wanneer je verbinding maakt met internet, controleert Kaspersky VPN Secure Connection je verbinding. Als je verbinding onveilig is, word je door Kaspersky VPN Secure Connection gevraagd om een beveiligde verbinding in te schakelen via een speciaal toegewezen server in het door jou opgegeven land. Wanneer een secure connection is ingeschakeld, worden de gegevens van een website eerst ontvangen door de toegewezen server. Vervolgens verstuurt Kaspersky VPN Secure Connection de gegevens naar je apparaat via een versleuteld communicatiekanaal.

Het gebruik van Kaspersky VPN Secure Connection is mogelijk gereguleerd door de regionale wetgeving. Je mag het programma alleen gebruiken waarvoor het bestemd is en zonder de regionale wetgeving te schenden. Als het gebruik van VPN in je regio verboden is, kunnen bepaalde gedeelten van de website en bepaalde elementen van de interface voor het beheer van de Kaspersky VPN Secure Connection-applicatie verborgen of niet beschikbaar zijn in je taal.

Kaspersky VPN Secure Connection biedt de volgende voordelen:

Je kunt Kaspersky VPN Secure Connection gebruiken voor alle soorten netwerkverbindingen, zoals een lokale internetverbinding of een verbinding via een USB-modem.

Standaard word je niet door Kaspersky VPN Secure Connection gevraagd om een beveiligde verbinding in te schakelen als het HTTPS-protocol wordt gebruikt om verbinding te maken met een website.

Het wijzigen van je virtuele locatie tijdens bezoeken aan websites van banken, betaalsystemen, websites voor boekingen, sociale netwerken, chats en e-mailsites kan ertoe leiden dat anti-fraudesystemen worden geactiveerd (systemen voor het controleren van online financiële transacties op tekenen van frauduleuze handelingen).

Raadpleeg ook

Aan de slag gaan met de Onbeperkte versie

Overschakelen naar de Onbeperkte versie op een apparaat