De app activeren via My Kaspersky

Je kunt een activatiecode handmatig toevoegen aan je account om de abonnement-informatie tussen al je verbonden apparaten te synchroniseren.

Zo activeer je de app via My Kaspersky:

1. Verbind de app met je My Kaspersky-account, als je dit nog steeds niet gedaan hebt.
  2. Ga naar het gedeelte Abonnementen in My Kaspersky.
  3. Typ de activatiecode in het veld Ik heb een actievatiecode onderaan de pagina.
  4. Klik op de knop Toevoegen.

Als de code met succes is toegevoegd, zie je een overeenkomstig paneel in het gedeelte Abonnementen. Je apps die compatibel zijn met het abonnement en verbonden zijn met je account worden geactiveerd. Ook wordt er gecontroleerd of de geregistreerde abonnement handmatig moet worden verstuurd naar je verbonden apparaten. Als dat het geval is, kun je de apparaten kiezen en de abonnement meteen versturen.

Een activatiecode moet geldig zijn (het abonnement mag niet verlopen zijn) en mag niet geband, geblokkeerd of al toegevoegd zijn. Je kunt maximaal 100 activatiecodes toevoegen aan je My Kaspersky-account.

Raadpleeg ook

Een apparaat verbinden met je account

Zo verstuur je je abonnement naar een verbonden apparaat