Een apparaat verbinden met je account

Als je een apparaat wilt verbinden met je My Kaspersky-account, moet je een Kaspersky-programma op het apparaat verbinden met je account. Hieronder vind je de instructies voor je Kaspersky-programma:

Kaspersky-apps voor Android zijn niet beschikbaar in China vanwege lokale wetgeving. Zie Regionale beperkingenvoor meer informatie.

Een apparaat verbinden als je het Kaspersky-programma nog niet hebt geïnstalleerd

Welke programma's kun je verbinden?

Je kunt maximaal 500 apparaten verbinden met je My Kaspersky-account.

Raadpleeg ook

De app activeren via My Kaspersky

Gekochte programma's downloaden

Over de bescherming van apparaten via My Kaspersky