Over de bescherming van apparaten via My Kaspersky

Op My Kaspersky kun je de beveiliging van bepaalde apparaten op afstand beheren (inclusief apparaten van gebruikers waarmee je gedeelde bescherming hebt). Zulke apparaten worden op My Kaspersky "beheerde apparaten" genoemd.

Je kunt bijvoorbeeld:

Om een apparaat op afstand te beheren, moet het verbonden zijn met het internet. Het Kaspersky-programma moet gestart zijn.

De beveiliging van het apparaat wordt beheerd door opdrachten voor de uitvoering van taken te versturen vanaf de website naar een beheerd apparaat.

Houd er rekening mee dat alle taken in de automatische modus worden uitgevoerd, zelfs als de interactieve modus op het apparaat is ingeschakeld. Dat betekent dat alle bedreigingen automatisch worden afgehandeld volgens de regels die op het apparaat zijn ingesteld en zonder bevestiging van de lokale gebruiker. Met name alle bestanden die als malware worden geïdentificeerd, kunnen automatisch worden verwijderd.

Wanneer opdrachten worden verstuurd naar offline apparaten, wijzigt de status van de taak in Gepland. Informatie over opdrachten en geplande taken wordt gedurende 7 dagen bewaard. Als het apparaat gedurende deze tijd geen verbinding maakt met het internet, worden de opdrachten geannuleerd.

Raadpleeg ook

Een apparaat verbinden met je account

Een Snelle Scan starten

Een Volledige Scan starten

Programmadatabases bijwerken

Wat moet je doen bij verlies of diefstal van je mobiele apparaat