Så aktiverar du din app via My Kaspersky

Du kan manuellt lägga till en aktiveringskod till ditt konto för att synkronisera prenumerationsinformationen i alla dina anslutna enheter.

Aktivera din app via My Kaspersky:

1. Anslut din app till ditt My Kaspersky-konto, om du inte redan har gjort det.
  2. Gå till avsnittet Prenumerationer på My Kaspersky.
  3. Ange din aktiveringskod i fältet Jag har en aktiveringskod i den nedre delen av sidan.
  4. Klicka på knappen Lägg till.

Om koden har lagts till visas det en motsvarande panel i avsnittet Prenumerationer. Dina appar som är kompatibla med prenumerationen och har anslutits till ditt konto aktiveras. Dessutom kontrolleras det om den registrerade prenumerationen bör skickas till dina anslutna enheter manuellt. I så fall kan du välja enheter och skicka prenumerationen direkt.

En aktiveringskod måste vara giltig (prenumerationen får inte vara utgången) och får inte vara förbjuden, blockerad eller redan tillagd. Du kan lägga till över 100 aktiveringskoder till ditt My Kaspersky-konto.

Se även

Ansluta en enhet till ditt konto

Skicka din prenumeration till en ansluten enhet