Ansluta en enhet till ditt konto

För att ansluta en enhet till ditt konto på My Kaspersky, kommer du behöva ansluta ett installerat Kaspersky-program till ditt konto. Se instruktionerna för ditt Kaspersky-program nedan:

Kaspersky-appar för Android är inte tillgängliga i Kina på grund av lokal lagstiftning, för mer information se Regionala begränsningar.

Ansluta en enhet om du inte har installerat Kaspersky-programmet än

Du kan ansluta följande program

Du kan ansluta max 500 enheter till ditt My Kaspersky-konto.

Se även

Så aktiverar du din app via My Kaspersky

Ladda ner dina köpta appar

Om enhetsskydd på My Kaspersky