Om enhetsskydd på My Kaspersky

På My Kaspersky kan du fjärrhantera säkerheten för vissa enheter (inklusive användares enheter som du delar skydd med). Enheter av denna typ kallas hanterbara enheter i My Kaspersky.

Till exempel kan du:

Fjärrhantering av en enhet kräver att den är ansluten till Internet. Kaspersky-programmet måste köras.

Enhetsskydd hanteras genom att skicka kommandon för uppdragsutföranden från webbplatsen till en hanterad enhet.

Tänk på att alla uppgifter kommer att utföras i automatiskt läge även om interaktivt läge är aktiverat på enheten. Det betyder att alla hot kommer att hanteras automatiskt enligt de regler som ställs på enheten och utan bekräftelse från den lokala användaren. I synnerhet kan alla filer som identifieras som skadlig programvara tas bort automatiskt.

När kommandona skickas till enheter som är offline ändras uppgiftens status till Planerad. Information om kommandon och planerade uppgifter lagras i 7 dagar. Om enheten inte ansluter till Internet under den här tidsperioden avbryts kommandona.

Se även

Ansluta en enhet till ditt konto

Köra snabbsökning

Köra fullständig sökning

Uppdatera programmets databaser

Vad gör du om din mobila enhet någonsin försvinner eller blir stulen?