Beskyt dine data, hvis du mister den sikre forbindelse

Når du slår VPN til, er dine data godt beskyttet, når du surfer på internettet. Hvis VPN-forbindelsen imidlertid afbrydes, er dine data ubeskyttede, og angribere kan stjæle dem. Brug Kill Switch for at sikre, at dine data altid er beskyttet. Kill Switch afbryder dataoverførsel via internettet, når VPN opretter forbindelse igen. Din internetforbindelse bliver genoprettet, så snart VPN aktiveres.

Vigtigt: For at beskytte dine data blokerer Kill Switch dataoverførsel via internettet fuldstændigt, indtil VPN er gendannet. Dette påvirker ikke dataoverførsel på dit lokale netværk. Din Mac kan interagere med andre enheder i dit lokale netværk uden nogen begrænsninger.

Kill Switch er som standard slået fra, og Kaspersky VPN blokerer ikke din internetadgang, hvis VPN-forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Hvis split-tunneling er slået til, og VPN-forbindelsen afbrydes, vil kill switch kun afbryde dataoverførsel over internettet for programmer, der er tilføjet til split-tunneling-listen.

Slå Kill Switch til

Bemærk: Kill Switch er kun tilgængelig i Ubegrænset version af Kaspersky VPN.

Se også

Aktivér VPN-forbindelse

Beskyt din forbindelse til et usikkert Wi-Fi-netværk

Vælg den handling, Kaspersky VPN udfører, når du går på et usikkert Wi-Fi-netværk