Beskyt din forbindelse til et usikkert Wi-Fi-netværk

Når du går på et Wi-Fi-netværk, tjekker Kaspersky VPN Wi-Fi-netværkets status i henhold til data fra Kaspersky Security Network og andre kriterier, f.eks. om der bruges en sårbar krypteringsprotokol eller et almindeligt netværksnavn (SSID). Ved hjælp af disse oplysninger bestemmer Kaspersky VPN, om Wi-Fi-netværket er sikkert.

Hvis du allerede har oprettet forbindelse til et usikkert Wi-Fi-netværk, kan du beskytte din forbindelse ved hjælp af Kaspersky VPN.

Beskyt din forbindelse til et usikkert Wi-Fi-netværk

Aktivér registrering af usikre Wi-Fi-netværk med Kaspersky Security Network

Se også

Aktivér VPN-forbindelse

Vælg en VPN-server

Beskyt dine data, hvis du mister den sikre forbindelse