Dataanskaffelse

Dette afsnit indeholder oplysninger om de specifikke data, som du stiller til rådighed for Kaspersky, når du bruger version 5.8 af programmet. Underafsnittet Lagring af data i programdriftsrapporten indeholder data, der gemmes lokalt på din computer og ikke sendes til Kaspersky.

Klik på linkene nedenfor for at læse om data for de tidligere versioner af programmet:

Datalevering for version 5.7

Datalevering for version 5.6

Datalevering for version 5.5

Datalevering for version 5.3

Datalevering for version 5.2

Datalevering for version 5.1

Datalevering for version 5.0

Datalevering for version 4.0

Datalevering for version 3.0

Datalevering for version 2.0

Datalevering for version 1.0

I dette afsnit i hjælpen

Datalevering under Slutbrugerlicensaftalen

Datalevering under Slutbrugerlicensaftalen inden for den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien eller af beboerne i Californien

Datalevering under programaktivering

Datalevering under oprettelse af forbindelse til My Kaspersky

Datalevering til Kaspersky Security Network

Lagring af data i programdriftsrapporten

Om brug af programmet i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien eller af beboerne i Californien