Om Kaspersky VPN Secure Connection

Offentlige wifi-netværk kan være underbeskyttede, f.eks. hvis et wifi-netværk bruger en sårbar krypteringsprotokol eller navnet på et wifi-netværk (SSID) er populært. Når du gennemfører internetkøb over usikre wifi-netværk, sendes dine adgangskoder og andre fortrolige data evt. i ikke-krypteret tekst. Hackere kan opfange dine fortrolige data, finde dit bankkortnummer og få adgang til dine penge. Du kan bruge Kaspersky VPN Secure Connection til at sikre din internetforbindelse.

Når du opretter forbindelse til internettet, kontrollerer Kaspersky VPN Secure Connection din forbindelse. Hvis din forbindelse er usikker, beder Kaspersky VPN Secure Connection dig om at aktivere en sikker forbindelse via en specielt tildelt server placeret i det land, du angiver. Når en sikker forbindelse aktiveres, modtages data fra et websted først af den tildelte server. Kaspersky VPN Secure Connection sender derefter dataene til din enhed via en krypteret kommunikationskanal.

Brugen af Kaspersky VPN Secure Connection kan være reguleret af den stedlige lovgivning. Du skal bruge programmet i overensstemmelse med dets formål og uden at overtræde den stedlige lovgivning. Hvis det er forbudt at bruge VPN i dit område, kan sektioner af webstedet og grænsefladeelementer til administration af Kaspersky VPN Secure Connection-applikation være skjult eller utilgængelige på dit sprog.

Kaspersky VPN Secure Connection giver de følgende fordele:

Kaspersky VPN Secure Connection kan bruges til alle typer netværksforbindelser, som f.eks. en lokal internetforbindelse eller forbindelse via USB-modem.

Som standard beder Kaspersky VPN Secure Connection dig ikke om at aktivere en sikker forbindelse, hvis HTTPS-protokollen bruges til at oprette forbindelse til et websted.

Hvis du ændrer den virtuelle placering, når du besøger websteder for banker, betalingssystemer, reservationswebsteder, sociale netværk, chats og websteder med e-mail, kan det resultere i udløsning af bedrageribekæmpelsessystemer (systemer beregnet til at analysere online finansielle transaktioner for tegn på svigagtige operationer).

Se også

Sådan starter du med at bruge den ubegrænsede version

Sådan skifter du til den ubegrænsede version på en enhed