Luo vahva salasana

28. marraskuuta 2023

ID 166488

Tietoturvasi riippuu pitkälti salasanasi vahvuudesta. Salasana on vahva, jos se sisältää vähintään 16 merkkiä mukaan lukien isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Kaspersky Password Manager luo yksilöllisiä ja vahvoja salasanoja. Voit määrittää salasanan pituuden ja valita, haluatko käyttää numeroita, kirjaimia ja erikoismerkkejä. Voit käyttää salasananmuodostajaa, kun luot uuden verkkosivustotilin tai olemassa olevan tilin salasanan.

Luo vahva salasana