Om Wi-Fi-sikkerhetssjekk

24. november 2023

ID 143085

Wi-Fi Sikkerhetskontroll teknologi tilbyr å slå på en sikker tilkobling når du kobler til internett via et usikret Wi-Fi nettverk. På denne måten kan du skrive inn konfidensielle data trygt, for eksempel på et offentlig trådløst nettverk.

Du kan konfigurere regler for automatisk aktivering av en sikker tilkobling for nettverk du bruker ofte.

Hvis det ikke er Internett-tilkobling i et usikret Wi-Fi-nettverk, vil ikke en sikker tilkobling slås på automatisk, eller appen vil ikke tilby å slå på en sikker tilkobling. Appen vil varsle deg hvis det ikke finnes noen Internett tilkobling i det usikrede trådløse nettverket.

Hvis du konfigurerte automatisk aktivering av en sikker tilkobling eller trykket på Slå på for det usikrede Wi-Fi-nettverket uten en Internett-tilkobling, vil appen sjekke om det er en Internett-tilkobling i én time. Hvis appen oppdager Internett-tilkobling, vil en sikker tilkobling bli slått på. Hvis enheten er koblet fra dette trådløse nettverket, vil appen slutte å prøve å slå på en sikker tilkobling på enheten.